Ik voel, ik voel wat jij niet ziet!

Spelenderwijs je gevoelens leren ( her) kennen en leren hoe je je gevoelens kunt uiten. De afgelopen tijd hebben we hier tijdens de creatieve coaching deel 1 en deel 2 ( door te schilderen, sport- en speloefeningen te doen en toneel te spelen) aan gewerkt en wegens succes volgt nu deel 3. Ook als je de vorige trajecten niet hebt gevolgd kan je heel goed instromen bij deze derde reeks. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: Wat kan ik doen als mijn hoofd (te) vol is waardoor ik prikkelbaar ben of niet kan slapen. Hoe kan ik me rustiger voelen als ik veel druk ervaar. Hoe kom het eigenlijk dat ik boos of verdrietig of angstig ben? Ook gaan we ontdekken hoe onze ademhaling ons kan helpen om ons rustiger te laten voelen. We ontdekken dit op een creatieve speelse en luchtige manier : door beweeg- ademspelletjes, schrijf, teken en verfactiviteiten te doen. Er zijn 3 lessen voor kinderen van 6-9 jaar en 3 lessen voor kinderen van 9-12 jaar.

Activiteit details

Maandag 27 mei 2024, Maandag 03 jun 2024, Maandag 10 jun 2024
14:45 uur - 15:45 uur
Sociaal emotioneel
Sociaal emotioneel
OBS de Klimop, Dreischor
€ 3,00 (via iDEAL)
Leeftijd 6, 7, 8, 9 jaar
Inschrijving voor activiteit gesloten

Benodigdheden en extra's

Inschrijven

Het is niet meer mogelijk om in te schrijven voor deze activiteit.

Meer info en inschrijven

Deze activiteit wordt georganiseerd door: .

Wellicht ook leuk voor jou

Hieronder vind je een selectie van mogelijk interessante activiteiten.
Geen overige activiteiten in de planning op dit moment voor het dorp

Idee├źn voor BLOEI?

Heb jij een goed idee voor BLOEI?
Meld het ons en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.